Hyppää sisältöön

Globe Hope

”Voimme luottaa siihen, että Micro Magic hoitaa asiamme – nekin, joista emme itse osaa tai huomaa huolehtia.” – Seija Lukkala, toimitusjohtaja

Kirjoittanut Kimmo Haapavuori
sunnuntai 13. kesäkuun 2021
1 min

Joustava ja avulias asiakaspalvelu saa rauhoittumaan ongelmatilanteissa

Globe Hopen toimitusjohtaja Seija Lukkala tiedostaa olevansa vaativa asiakas. Silloin, kun IT-palveluntarjoajan tukipuhelimeen on soitettava, on yleensä käsillä ongelmatilanne.

– Ongelmatilanteissa hermot alkavat helposti kiristyä. Kun Micro Magiciltä vastaa joku heidän loistavista asiakaspalvelijoistaan, niin itsekin rauhoittuu. Ja asia hoituu.

Globe Hopelle Micro Magic on asiantunteva IT-kumppani, jolla on vakiintuneet toimintatavat. Lukkala pitää Micro Magiciä vakuuttavana ja ketteränä toimijana, jonka kanssa voi tulla tutuiksi – johtoa myöten. Läheinen kumppanuus helpottaa kanssakäymistä ja ongelmatilanteiden hoitamista, sillä esimerkiksi palaverin sopiminen onnistuu helposti ja asioita voidaan käydä yhdessä läpi.

Lukkala kuvailee Micro Magicin kanssa käytävää vuoropuhelua mutkattomaksi ja sujuvaksi. Micro Magicin asiantuntemusta on voitu käyttää hyväksi ”hieman yli rajojenkin”.

– Vuosien varrella ei ole tullut edes mieleen kysyä vaikkapa varmuuskopiointien perään, vaan olen luottanut siihen, että Micro Magic hoitaa asiamme – nekin, joista itse emme osaa tai huomaa huolehtia.

Globe Hope

  • Innovatiivinen suomalainen designyritys
  • Vastuullisen muodin ja kiertotalouden edelläkävijä
  • Perustettu vuonna 2003
  • Työllistää noin 10 henkilöä
  • Liikevaihto noin 3,7M€