Hyppää sisältöön

Samsung Galaxy S23 -series

Nyt esittelyssä Samsungin vasta julkaistut S-sarjan lippulaivapuhelimet.

Kirjoittanut Kimmo Haapavuori
perjantai 17. helmikuun 2023
2 min

Samsung Galaxy S23 -series eli S23, S23+ ja S23 Ultra puhelimet ovat nyt tilattavissa verkkokaupastamme.

Tutustu odotettuihin uutuuslaitteisiin, jotka ovat entistä tehokkaampia, entistä nopeampia sekä entistä paremmilla kameraominaisuuksilla!

Samsung Galaxy S23 Ultra

Kaikki mitä tarvitset – ja paljon enemmän. Samsung Galaxy S23 Ultra muuttaa koko pelin – jälleen. Siinä on Samsungin kaikkien aikojen paras kamera: 8K-video sekä 200 MP kuvat – päivin ja öin. Entistäkin terävämmällä Nightographylla yksikään muisto ei huku yön pimeyteen. Ikuista konsertti, iltakävely tai kaverisi baarissa ennennäkemättömällä terävyydellä ja kontrastilla.

Se on myös Samsungin ylivoimaisesti paras pelipuhelin. Galaxyn kaikkien aikojen nopein prosessori, Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy toistaa kaiken niin nopeasti kuin haluat, ja 5 000 mAh akku kestää pidempään kuin koskaan. Ikonisen muotoilun täydellisyyden viimeistelee terävät linjat ja sisäänrakennettu S Pen. Se ei myöskään kalpene kestävyydessä: IP68-luokitus, Gorilla Glass Victus 2 ja Armor Aluminium kestävät suurimmat seikkailusi.

Samsung Galaxy S23 ja S23+

Reilusti enemmän tehoa – reilusti enemmän vapautta. Samsung Galaxy S23 ja S23+ sisältävät kaiken, mitä tarvitset elämäsi maksimoimiseksi. Suurempi ja tehokkaampi akku sekä Galaxy-sarjan paras prosessori, Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy mukanasi olet valmis suuriinkin seikkailuihin. Lisäksi taskussasi on pelikokemuksia, jotka ovat komeampia kuin koskaan.

Entistäkin terävämmällä Nightographylla kuvaat ja videoit erinomaisella terävyydellä ja kontrastilla, päivin ja öin. Parhaat keikkamuistosi, iltakävelysi ja illalliset ystäviesi kanssa jäävät elämään ikuisesti. Myös selfiesi nousevat uudelle tasolle – myös pimeän laskeuduttua – päivitetyn 12 MP etukameran ansiosta. Viimeisenä muttei vähäisimpänä: sekä S23 että S23+ on viimeistelty ikonisella ja kestävällä muotoilulla. Ne ovat IP68-luokiteltuja¹ sekä Armor Aluminiumilla ja Gorilla Glass Victus 2:lla vahvistettuja.

Samsung Galaxy S23