Hyppää sisältöön

Terveiset Magic-konsernin pikkujouluista

Micro Magic ja Magic Cloud viettivät yhdessä vuodelta 2020 rästiin jääneitä pikkujouluja puissa kiipeillen ja maittavasta ruoasta nauttien.

Kirjoittanut Kimmo Haapavuori
maanantai 11. lokakuun 2021
2 min

Kuten niin monessa yrityksessä, myös meillä koronan vuoksi on livetapaamisia siirrelty sinne, tänne ja takaisin. Nyt pääsimme kuitenkin viettämään pikkujoulut. Meillä on ollut perinteenä viettää pikkujouluja aina keväisin, joten nyt ajankohta oli varsin hämmentävä, kun tuleva joulu oli lähempänä, kuin menevä. Nämä pikkujoulut kuitenkin laskimme nyt vuoden 2020 kemuiksi, joten ensi keväänä on vuorossa vuoden 2021 pikkujoulut.

Keijo Koro Flowparkissa

Keijo Koro kiipesi puuhun Flowparkissa

Kuten tuttua, tälläkin kertaa juhlimme yhdessä sisaryhtiömme Magic Cloudin kanssa, joten väkeä oli koossa liki kaksikymmentä henkeä. Päivän aktiviteetti oli Varalan Flowparkissa, jossa kiipesimme kirjaimellisesti puuhun. Eri tasoisista radoista löytyi kaikille sopivia reittejä ja kovimmat hurjapäät, eli Mari, Timo, Lauri-Tapio ja Olli suorittivat kunniakkaasti läpi jopa vaativimman mustan radan.

Tämän jälkeen siirryimme nauttimaan aivan mahtavan illallisen, josta vastasi 4 vuodenaikaa ravintolan 4Catering. Kukaan ei varmasti jäänyt nälkäiseksi.

Ruokailun jälkeen oli vuorossa palkintojenjako. Jo muutaman vuoden ajan olemme palkinneet henkilöitä, jotka ovat tehneet poikkeuksellisen maagista työtä. Tällä kertaa MagicWork-kunnianosoitus meni Tuomo Kuurelle saatesanoin: Tuomo Kuure on ylittänyt odotukset trainee-ohjelman kokelaana. Hän kehittää palveluitamme oma-aloitteisesti taikasauva heiluten. Hän on hurjan omaksumiskykyinen uusissa asioissa ja hyppää oman ruutunsa yli aina tarvittaessa.

Tällä kertaa pitkäaikaisista työsuhteista jaettiin peräti kolme tunnustusta. Ville Vuorihuhta ja Matti Väisänen ovat työskennelleet Micro Magicissä ja Magic Cloudissa jo kymmenen vuoden ajan. Keijo Koro on puolestaan edustanut vuoron perään molempia yrityksiä yhtäjaksoisesti jo hurjat 20 vuotta. Kiitokset kaikille kolmelle herralle upeasta työstä!

Lisäksi jaettiin niin kutsuttu ’hyvä työkaveri’ -palkinto, jonka edellinen palkinnonsaaja jakaa aina seuraavalle valitsemalleen henkilölle. Tällä kertaa jakajana toimi Kari Päivärinta, joka luovutti taikurinhatun eteenpäin Juuso Mehtälälle.

Ilta jatkui saunomisen ja varsin polveilevien keskustelujen myötä, osalla porukkaa jopa aamutunneille asti. Taas ei voi kuin todeta, että on meillä mahtava porukka. Uuden viikon alkaessa olemme jälleen täynnä virtaa ja valmiina auttamaan asiakkaitamme kaikissa eteen tulevissa tilanteissa. Toivotamme mahtavaa syksyn jatkoa juuri sinulle!