Hyppää sisältöön

Terveiset Micro Magicin 2022 Kesäpäiviltä

Viime vuoden tapaan kokoonnuimme jälleen viettämään yhteistä aikaa kauniisiin järvenrantamaisemiin.

Kirjoittanut Kimmo Haapavuori
maanantai 12. syyskuun 2022
1 min

Menneenä viikonloppuna vietimme yhteistä aikaa. Kävimme yhdessä läpi sekä asiasisältöä että tietenkin myös paljon asian vierestä.

Hieman reilu vuosi sitten teimme Micro Magicissä ”start again” -liikkeen, ja nyt kesäkuun loppuun päättynyt tilikausi oli ensimmäinen tämän niin sanonut uuden ajan tilikautemme. Edellisvuoden noin 800 000 euron liikevaihtomme kasvoi noin 1,3 miljoonaan euroon. Tämä kasvu syntyi pääosin uusista pilvipalveluistamme, jotka otimme reppuumme alkukesästä 2021.

Menneen lisäksi kävimme läpi myös tulevaisuuden näkymiä. Kuten jutun kuvastakin näkee, niin katse on tiukasti eteenpäin. Olemme uuden ajan alussa, ja tulevaisuudessa haluamme palvella nykyisiä mutta myös tulevia asiakkaitamme entistä paremmin ja monipuolisemmin.

Numeroiden ja tulevaisuuden suunnitelmien lisäksi juttua riitti muutoinkin jälleen aamusta iltaan. Kaunis alkusyksyn ilta oli mitä upeinta aikaa saunoa ja uida. Illan hämärtyessä hiiligrillillä kokkailtiin tukeva iltapala. Tämä nelikko on tuntenut toisensa jo todella pitkään. Yhteinen matka jatkuu ja kehittyy. Vuoden päästä on mielenkiintoista nähdä, millaisessa tarinan vaiheessa tuolloin olemmekaan. Nyt on draivi ja tekemisen meininki päällä.

Asiakkaamme ovat meille kaikki kaikessa, ja on todella hienoa, jos sinäkin olet mukana meidän matkassamme. Ja muistathan, että kaikki palaute on aina lämpimästi tervetullutta.