Hyppää sisältöön

Vuoden 2022 myydyimmät puhelimet

Operaattoreilla vuoden myydympien puhelinten listoilla keikkuvat pääosin Samsungin ja Applen puhelimet. Meillä Micro Magicissä myydympien puhelinten lista on hieman erilainen.

Kirjoittanut Kimmo Haapavuori
maanantai 2. tammikuun 2023
1 min

Meillä kivijalkamyymälät vaikuttavat selvästi myydyimpien puhelinten listaan. Vuoden 2022 myydyimmät puhelimet -listalla ylivoimainen ykkönen oli Doro 1362. Kyseinen puhelin on erittäin suosittu iäkkäämpien käyttäjien keskuudessa ja nämä puhelimet liikkuvat etenkin myymälöidemme kautta vauhdikkaasti.

Kyseisen Doro 1362 -puhelimen seuraaja, Doro 1382, julkaistiin juuri hiljattain. Tästä puhelinmallista voikin arvella tulevan erittäin suosittu puhelin alkaneelle vuodelle. Löydät Doro 1382 -puhelimen tietenkin myös verkkokaupastamme. Värivaihtoehtoina ovat musta ja punainen.

Toiseksi myydyimmän puhelimen paikasta kisasivat tiukasti Motorola G22 ja Samsung Galaxy A13 5G. Motorola G22 on edullinen älypuhelin, joka toimitetaan Android 12 -käyttöjärjestelmällä ja isolla 5000 milliamppeerin akulla.

Samsung Galaxy A13 5G on nimensä mukaisesti 5G-älypuhelin. Tämä Samsungin laadukas puhelin löytyy verkkokaupastamme sinisenä, mustana ja valkoisena.

Etenkin alkuvuodesta erittäin edullinen Nokia 105 -peruspuhelin liikkui varsin iloisesti, mutta vuoden loppua kohden peruspuhelinten myyntimäärät alkoivat pienentyä. Entistäkin useampi peruspuhelimen nimeen vannova käyttäjä on siirtynyt älypuhelinaikaan.

Xiaomi Redmi 9A oli myös enemmän alkuvuoden puolella suosittu puhelinmalli, mutta edelleen kyseinen puhelinmalli löytyy verkkokaupastamme harmaana, sinisenä ja vihreänä. Tämä Xiaomin puhelinmalli sijoittuu varsin edullisten älypuhelinten joukkoon. Viime aikoina noin sadan euron älypuhelinten luokassa eniten liikkunut puhelin on Motorola E20.

Kannattaa myös tutustua Motorola Edge 30 Neo -puhelimeen. Kyseinen puhelinmalli ei ennättänyt nousta vuoden 2022 myydyimmät puhelimet -listalle, mutta on tällä hetkellä erittäin mielenkiintoinen puhelin 300 euron hintaluokassa.