Hyppää sisältöön

Xiaomin tuotteet ovat saapuneet

Verkkokauppaamme ovat saapuneet Xiaomin älypuhelimet, älykellot, kuulokkeet ja monet muut laadukkaat tuotteet.

Kirjoittanut Kimmo Haapavuori
tiistai 14. kesäkuun 2022
2 min

Verkkokauppamme valikoima on laajentunut, kun Xiaomin tuotteet ovat saapuneet valikoimiimme. Etenkin Xiaomin älypuhelimet ovat kasvattaneet viime aikoina vauhdilla suosioita Suomessa ja nyt löydät verkkokaupastamme nämä laadukkaat luurit. Tutustu myös laajaan valikoimaan Xiaomin muita tuotteita. Älykellot, robotti-imurit ja lukuisat muut tuotteet saat nopealla toimituksella. Toimitamme valtaosan tilauksista perille heti tilausta seuraavaksi päiväksi.

Älypuhelimet

Xiaomin Redmi Note 11S 5G on edullinen mutta tehokas älypuhelin. Redmi Note 11S 5G takakannesta löytyy kolmen kameran kimara. Näistä järein on 50-megapikselinen korkearesoluutioinen pääkamera, joka napsii tasokkaat kuvat ja videot. 8 megapikselin ultralaajakulmakamera laajentaa kuvausperspektiiviä 119-asteiseksi ja 2 megapikselin makrokamera tuo yksityiskohdat esiin lähietäisyydeltä.

Älykellot

Valikoimistamme löydät myös Xiaomin älykellot. Esimerkiksi klassisen tyylikäs Xiaomi Watch S1 on älykäs urheilukello, jolla on helppo seurata erilaisia liikuntamuotoja monipuolisesti. Selkeän värikylläisellä, pyöreällä amoled-näytöllä varustettu rannekello mittaa tarkasti monia kehon toimintoja, kuten unta, sydämen sykettä ja happisaturaatiota.

Kuulokkeet

Tutustu myös langattomiin Xiaomi Buds 3T Pro nappikuulokkeisiin. Aktiivinen 40 desibelin taustamelunvaimennus suodattaa ympärillä olevia ääniä, joten äänenlaatu niin musiikissa kuin puheluissa on eriomainen.

Robotti-imurit

Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra on kehittynyt robottipölynimuri, joka pystyy myös moppaukseen. Lattian pesu ja imurointi sujuu helposti esteiden tunnistuksella sekä niiden välttämisellä. Tehokkaan akun avulla on robottipölynimurin siivousalue jopa 240 neliömetriä.

Valmistaudu kesän helteisiin

Xiaomilta löydät myös laadukkaat tuulettimet. Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 lite (1C) on tehokas ja hiljainen tuuletin. Se on kätevä joka kodin viilentäjä, joka sopii erinomaisesti myös älykotiin. Tuulettimen toimintoja, kuten puhallustehoa ja tuuletuksen kulmaa, on helppo säätää älypuhelimen sovelluksella. Tyylikkään ja kevyen tuulettimen jalustan korkeutta voi säätää, joten se on yhtä aikaa lattiatuuletin ja pöytätuuletin.

Poimintoja Xiaomin muista tuotteista