Hyppää sisältöön

5 hyvää syytä valita MagicOffice Premium

Suuri osa yrityksistä ei ole varautunut riittävän hyvin mahdollisiin tietoturvauhkiin. 60%:lla pienyrityksistä ei ole omaa osaamista tietoturvaan liittyvissä tarpeissa. Sähköposti- ja tiedostojen jakopalvelun valinnalla voi suoraan vaikuttaa yrityksen tietoturvan tasoon.

Kirjoittanut Matti Glad
torstai 19. elokuun 2021
2 min

MagicOffice Premium on erinomainen valinta, kun halutaan käyttöön monipuolinen viestintäratkaisu korkealla tietoturvalla varustettuna. Listaan tässä 5 hyvää syytä valita MagicOffice Premium, joka pohjautuu Microsoft 365 Business Premium -palveluun.

#1 Vaivatonta viestintää ja tiimityötä. Microsoft Teamsin kautta yrityksen työntekijät pystyvät tekemään tiimityötä reaaliaikaisesti. Yhteistyö sujuu chatin, verkkokokousten ja tiedoston jakamisen avulla vaivattomasti. Voitte helposti myös muokata samaa tiedostoa yhtä aikaa Teams-palaverissa.

#2 Suojaa kirjautumistietosi hyökkääjiltä. Niin toimistolla kuin etätöissä ollessa tietoturvallinen pääsy tiedostoihin on tärkeää. Käyttäjätunnuksia ja salasanoja varastetaan päivittäin. MagicOfficessa kaksivaiheinen tunnistautuminen eli MFA on helppo ottaa käyttöön. MFA torjuu identiteettivarkaudet erittäin tehokkaasti.

#3 Suojaa kalasteluilta ja lunnastroijalaisilta. MagicOffice Premium -palvelussa oleva Microsoftin haittaohjelmien torjunta skannaa sähköposteja, tiedostoja ja Teamsin sisältöjä torjuen liitetiedostoissa ja linkeissä olevia uhkia.

#4 Suojaa työtiedostot henkilökohtaisissa laitteissasi. Työntekijät käyttävät usein työhön liittyviä tiedostoja myös omilla henkilökohtaisilla laitteillaan, kuten kännykällä tai tabletilla. MagicOffice Premiumilla voidaan estää luottamuksellisten työtiedostojen tallennus suojaamattomiin kotikäytössä oleviin laitteisiin. Työsuhteen päättyessä pääsy tiedostoihin voidaan estää etänä.

#5 Nopeaa tukipalvelua suomen kielellä. Tarjoamme MagicOffice-käyttäjille nopean tukipalvelun kaikissa tilanteissa. Tukipalvelumme on nopeasti ja helposti tavoitettavissa aina arkisin klo 7.00-17.00. Otamme tarpeen mukaan esimerkiksi etäyhteyden laitteellesi ja olemme käyttäjienne turvana.

Tässä 5 hyvää syytä valita MagicOffice Premium, joka siis pohjautuu Microsoft 365 Business Premium -palveluun. Hyviä syitä on myös paljon enemmän. Jos haluat kuulla lisää palvelusta, ja sen ominaisuuksista, niin olen mielelläni avuksi.

Lue muita blogejamme