Hyppää sisältöön

Työkalut töihin ja kouluun palaamiseen

Arjen alkamisen ei tarvitse olla ankea kokemus ja töihin tai koulunpenkille on mukava palata, kunhan työvälineet ovat kunnossa. Ohesta löydät valikoidun kokoelman laadukkaita laitteita niin opiskelijalle kuin myös työelämän tarpeisiin. Are you ready to get back to work and school?

Kirjoittanut Kimmo Haapavuori
torstai 5. elokuun 2021
1 min

Ohessa valikoima laadukkaita laitteita arkeen paluuta helpottamaan:

Dell Vostro on edullinen mutta tyylikäs valinta kotitoimiston tai pienyrityksen työkoneeksi.

Mallisarjassa on kevyt runko, joten konetta on mukava kantaa mukana. Dellin Vostro 3400- ja 3500-mallit ovat myös Abitti-yhteensopivaksi testattuja!

Lenovon V-sarja tarjoaa hyviä peruskoneita sekä opiskelijalle että työkäyttöön.

Lenovon tyylikkäissä V-sarjan kannettavissa tietokoneissa on hyvä hinta-laatusuhde ja riittävästi tehoa vaativampaankin käyttöön.

Dell Latituden suorituskyky, monipuoliset liitännät, turvallisuus sekä lukuisat muut toiminnot tekevät Latitudesta erinomaisen valinnan yrityksille niin reissuun kuin toimistolle.

Uusi Latitude-mallisarja on entistä pienempi ja ohuempi, ja sen kevyempi viimeistely sekä ohutreunainen näyttö antavat enemmän tilaa työskentelyyn. Intel®-suorittimet tarjoavat yrityksille suorituskykyä, hallittavuutta, sisäänrakennetut tietoturvaominaisuudet ja vakautta. Latitude L5420- sekä L5520-mallisarjat ovat myös Abitti-yhteensopivaksi testattuja!