Hyppää sisältöön

Jatkamme Suomen vahvimpien joukossa

Micro Magic jatkaa Suomen Asiakastiedon luokittelussa Suomen Vahvimmat Platina -tasolla. Olemme olleet Suomen vahvimpien yritysten joukossa yhtäjaksoisesti vuodesta 2018 alkaen.

Kirjoittanut Kimmo Haapavuori
torstai 17. marraskuun 2022
1 min

Suomen Asiakastiedon tekemä analyysi pohjautuu tuoreimpaan, kesäkuun 2022 lopussa päättyneeseen tilikauteemme. Micro Magicin tilinpäätöstiedot oikeuttavat meidän korkeimpaan AAA-luottoluokitukseen. Maksutapamme on erittäin positiivinen ja taloudellinen tilanteemme erinomainen.

Liikevaihtomme kipusi päättyneellä tilikaudelle reiluun 1,3 miljoonaan euroon. Liikevaihtomme kasvoi selvästi muita toimialan yrityksiä enemmän. Kannattavuudessa olemme lähellä toimialamme yläkvartaalia. Micro Magicin omavaraisuusaste ja maksuvalmius (current ratio) ovat toimialan keskiarvoja paremmat.

Strategisten painopisteiden muutosten ja sisaryhtiömme Magic Cloud Oy:n kanssa tehtyjen liiketoimintojen uudelleenjärjestelyjen myötä Micro Magicin liiketoiminta otti viime tilikaudella uuden suunnan. Micro Magicin liikevaihto kasvoi selvästi edelliseen tilikauteen verrattuna, ja onnistuimme tekemään muutoksen taloudellisesti kannattavasti. Olemme kuitenkin vasta uuden strategiamme alussa, ja tavoitteemme on jatkaa tulevaisuudessakin kasvun tiellä. Haluamme kuitenkin jatkossakin pitää kiinni hyvästä taloudenhoidosta ja ennen kaikkea asiakkaidemme tyytyväisyydestä”, summaa Micro Magicin toimitusjohtaja Kimmo Haapavuori.

Suomen Vahvimmat Platina

Pilvipalvelut ja yrityksille tarjottavat asiantuntijapalvelut ovat nopeasti nousseet Micro Magicin liiketoiminnan merkittävimmäksi osa-alueeksi. Kuitenkin laitemyynti ja verkkokaupan toiminnan kasvattaminen ovat myös keskeisessä roolissa tulevaisuuden suunnitelmia. Tulevaisuudessakin tarjoamme asiakkaillemme laadukasta, nopeaa ja asiantuntevaa palvelua. Lue myös toimitusjohtajan katsaus kesällä päättyneeseen tilikauteen.