Hyppää sisältöön

Microsoft Office 2021 on täällä

Microsoft Office 2021 on täällä. Tutustu ja tilaa uudet toimistosovellukset kotiin ja yritykselle joko sähköisenä tai fyysisenä tuotteena.

Kirjoittanut Kimmo Haapavuori
torstai 14. lokakuun 2021
1 min

Uudet Microsoft Office 2021 tuotteet on julkaistu. Microsoftin tutut toimistosovellukset kuten Word, Excel, PowerPoint ja Outlook ovat uudistuneet ja niissä on luonnollisesti samaa henkeä, kuin juuri julkaistussa Windows 11:ssä.

Ensimmäiset erot vanhoihin Office-sovelluksiin huomaa heti ohjelman käynnistäessä, sillä ohjelmien ulkoasu on kokenut muutoksia. Microsoftin hakupalkki on tuotu mukaan kaikkiin sovelluksiin ja ohjelmien suorituskykyä on parannettu. Sovellukset tukevat OpenDocument-tiedostomuodon uutta 1.3 versiota.

Uudet Microsoft Office 2021 sovellukset kaipaavat tietokoneelta vähintään 4 gigatavua keskusmuistia sekä 4 gigatavua vapaata tallennustilaa. Windows-käyttöjärjestelmän tulee olla joko 10 tai 11.

Uudet Office 2021 Home & Student ja Home & Business -sovellukset on saatavilla myös Applen tietokoneille. Publisher ja Access -sovellukset toimivat vain Windows-tietokoneissa, joten Professional-tuote on saatavilla vain Windows-laitteille.

Lisenssit ovat aina yhdelle tietokoneelle. Office-sovellukset on saatavilla fyysisenä pakettituotteena tai helposti ja nopeasti sähköpostiin toimitettavana sähköisenä lisenssinä. Pakettituotteet toimitetaan aina tietyllä kieliversiolla. Sähköinen lisenssi puolestaan sisältää eri kieliversiot.

Microsoft Office 2021 -versiot

Office Home & Student 2021 sisältää Wordin, Excelin ja PowerPointin. Tämä ohjelmaversio on tarkoitettu kotikäyttöön, ja kyseistä tuotetta ei saa käyttää kaupallisessa toiminnassa.

Office Home & Business 2021 sisältää Wordin, Excelin, PowerPointin ja Outlookin. Tämä versio soveltuu yrityskäyttöön.

Office Professional 2021 sisältää Wordin, Excelin, PowerPointin, Outlookin, Publisherin ja Accessin.

Voit tutustua Microsoft Officen uusiin ominaisuuksiin Microsoftin sivuilla (englanniksi).