Hyppää sisältöön

Mikä on Micro Magic?

Micro Magicin liiketoiminta pohjautuu kolmeen tukijalkaan: pilvipalveluihin, kivijalkamyymälöihin ja verkkokauppaan. Mistä toiminnasta sinä tunnet Micro Magicin?

Kirjoittanut Kimmo Haapavuori
maanantai 27. kesäkuun 2022
2 min

Mikä on Micro Magic? Tein LinkedInissä kyselyn siitä, mistä toiminnasta Micro Magic on ihmisille tuttu. Isoin joukko, 40 prosenttia vastaajista, tunsi meidät tarjoamistamme pilvipalveluista. Tämä on varsin luonnollista, sillä nimenomaan pilvipalveluiden parissa meillä on pitkäaikaisia asiakkaita. Pitkät asiakassuhteet luonnollisesti ovat paremmin muistissa olevia, kuin kertaostot. Myös pilvipalveluihin liittyvät asiat lienevät niitä, joista LinkedInissä enemmän kirjoitan.

Joka neljäs tunsi meidät kivijalkamyymälöistämme. Kivijalkamyymälämme ovat palvelleet Ikaalisissa 26 ja Nummelassakin jo yli 20 vuotta, eli paikallisille asukkaille ja asiakkaille nämä myymälät ovat varsin tuttuja. LinkedIn-verkostossani toki on laajalti ihmisiä ympäri Suomen, ja suurelle osalle vastaajakunnasta tämä on varmasti tuntematonta toimintaa. Toisaalta tämä toiminta on monille verkostossani oleville tuttua, vaikka myymälöistä kirjoitan LinkedInissä melko vähän.

Vain kymmenen prosenttia vastaajista tunsi meidät verkkokaupastamme. Tämäkin on luonnollista, onhan verkkokauppamme vasta vuoden ikäinen. Tämän vuoden aikana olen saanut myös huomata, että verkkokauppabisnes on erittäin vaativa laji. Kun ajatellaan meidän laitemyyntiämme, niin edelleen siitä leijonan osa tulee kivijalkamyymälöidemme kautta. Verkkokaupan kanssa olemme vielä aivan alkutaipaleella.

25 prosenttia vastaajista ei tuntenut Micro Magicin toimintaa vielä lainkaan. Tästä täytyy ottaa opikseen. Edelleenkin vastaajat olivat siis oman LinkedIn-verkostoni ihmisiä. Joka neljäs verkostoni henkilöistä ei siis tunne yritystä, jossa työskentelen. Tätä täytyy parantaa!

Nyt on erinomainen hetki tutustua verkkokauppaamme. Kesän aikana arvomme komean kaasugrillin kaikkien verkkokauppa-asiakkaidemme kesken. Kuten sanottua, tällä hetkellä verkkokauppamme asiakasmäärät ovat vielä varsin pieniä, joten mahdollisuudet voittoon on varsin hyvät 😉. Myös erittäin mielelläni otan vastaan palautetta verkkokauppamme toiminnasta. Missä voimme parantaa? Kaikki muukin palaute tottakai otetaan mieluusti vastaan! Lue tarkemmin, miten voit saada omaksesi tyylikkään kaasugrillin.

Jos Micro Magicin historia ei ole sinulle tuttu, niin kannattaa tutusta meidän pieneen historiikkiimme. Micro Magic on perustettu vuonna 1996, ja vuosien varrelle mahtuu monenlaisia käänteitä.

Aurinkoista kesää!

Terveisin
Kimmo Haapavuori
kimmo.haapavuori@micromagic.fi
045 238 8028