Hyppää sisältöön

Valitse oikea MagicOffice-palvelu jokaiselle käyttäjälle

MagicOffice on todella paljon muutakin, kuin pelkkä sähköpostipalvelu. MagicOffice-palvelu pohjautuu Microsoft 365 -teknologiaan, joka sisältää hurjan määrän erilaisia palveluita, sovelluksia ja ominaisuuksia.

Kirjoittanut Kimmo Haapavuori
maanantai 19. syyskuun 2022
3 min

Jokaiselle käyttäjälle on tärkeää valita tarkoituksenmukainen MagicOffice-palvelukokonaisuus. Alla on kuvattu eri palveluiden sisällöt lyhyesti. Laajemmat palvelut sisältävät aina kaikki edullisempien palvelupakettien ominaisuudet.

Jos käytät Microsoft 365 -palvelua toisen palveluntarjoajan kautta tai jos sähköpostisi ovat jossain muussa palvelussa, lue kirjoituksen lopusta, miten helposti pääset nauttimaan MagicOfficen jouhevasta käyttökokemuksesta.

Valitse oikea MagicOffice-palvelu jokaiselle käyttäjälle

MagicOffice-palvelupaketit

MagicMail

MagicMail on kevyin palvelupaketti, joka sisältää käytännössä sähköpostipalvelun sekä monipuolisen kalenterin. Pilvisähköpostia on helppo käyttää millä tahansa päätelaitteella, ja sähköpostit kulkevat aina käyttäjän mukana.

MagicOffice Basic

MagicOffice Basic tuo mukaan ison liudan Microsoft 365 -pilvipalveluita. Teams on noussut yleiskäsitteeksi etäpalavereille. Joskin Teams on paljon muutakin, kuin vain sovellus etäkokouksiin. Teamsin avulla on esimerkiksi helppo työstää dokumentteja yhdessä muiden henkilöiden kanssa.

OneDrive on helppo tallennustila omille tiedostoillesi ja SharePoint on koko yrityksen yhteinen alusta tiedostojen tallentamiseen ja se toimii monipuolisena yrityksen intranet-alustana.

Microsoft Formsin avulla teet helposti erilaisia lomakkeita ja Bookingsin kautta voit luoda esimerkiksi varauskalentereita.

MagicOffice Standard

MagicOffice Standardissa saat käyttöösi kaikki tutut Microsoft Office -sovellukset: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access ja Publisher (Access ja Publisher sovellukset toimivat vain PC-tietokoneilla eli ei Mac-laitteissa). Voit asentaa sovellukset halutessasi jopa viidelle tietokoneelle ja viidelle mobiililaitteelle.

MagicOffice Premium

MagicOffice Premium tuo kaiken yllä olevan lisäksi roppakaupalla tietoturvaominaisuuksia turvaamaan sinua, yritystäsi ja tärkeää dataasi.  MagicOffice Premium suojaa liiketoimintasi vakavilta kyberuhilta kehittyneellä tietojenkalastelu- ja kiristysohjelmasuojauksella.

Palvelu tuo myös laajat ominaisuudet laitehallintaan. Suojaa tietojasi käyttävät laitteet ja auta pitämään iOS-, Android, Windows- sekä Mac-laitteet turvassa ja ajan tasalla.

MagicOfficen hyödyt

Tarjoamme myös pelkkiä Microsoft 365 -lisenssejä, mutta lähes 90 prosenttia asiakkaistamme ovat valinneet käyttöönsä MagicOffice-palvelun.

MagicOffice eroaa perinteisistä Microsoft 365 -lisensseistä palveluun sisältyvällä Micro Magicin huippuunsa viritetyllä tukipalvelulla. Tukipalvelumme on tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostitse ja tiketöintijärjestelmämme kautta. MagicOffice-palvelun hinta sisältää yleisimmät tukitarpeet, eli emme laskuta erikseen, jos olet unohtanut salasanan tai tarvitset apua esimerkiksi jakelulistojen luontiin tai alias-osoitteiden määrittelyyn.

Tavoitat meidät aina nopeasti. Keskimääräinen vastausaikamme tukipuheluihin on alle 20 sekuntia.

Onko yrityksellänne jo käytössä Microsoft 365 -palvelu?

Oletteko jo ottaneet käyttöön Microsoft 365 -palvelun, mutta haluatte siirtyä nauttimaan MagicOfficen jouhevasta käyttökokemuksesta? MagicOffice-palvelun käyttöön vaihtaminen on äärimmäisen helppoa. Koska käytössänne on jo Microsoft 365 -palvelu, voidaan ympäristönne hallinnointi siirtää vaivattomasti Micro Magicille. Erillisiä sähköpostien tai tiedostojen siirtoja ei tarvita. Huomaa myös, että me emme harrasta vuoden mittaisia määräaikaisuuksia palvelusopimuksissamme, kuten monet muut tarjoajat.

Käytätkö jotain muuta sähköpostipalvelua?

Onko yrityksellänne käytössä jokin muu sähköpostipalvelu? Olipa yrityksellänne Googlen sähköposti, webhotellin yhteydessä tuleva sähköpostipalvelu tai mikä tahansa muu ratkaisu, voit aina siirtyä MagicOfficen käyttäjäksi. Suoritamme puolestasi MagicOfficen käyttöönoton ja sähköpostien siirrot, jolloin vanha sähköpostihistoriasi säilyy tallessa. Ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme käyttöönotosta tarkemmin.

Muista Microsoft 365 -varmuuskopiointi

Käytätpä MagicOfficea tai olitpa hankkinut Microsoft 365 -palvelun miltä tahansa palveluntarjoajalta, niin muistathan huolehtia sähköpostien ja tiedostojen varmuuskopioinnista. Microsoft suosittelee aina ottamaan käyttöön kolmannen osapuolen varmuuskopiointiratkaisun. Me tarjoamme sekä omille MagicOffice-asiakkaillemme että myös muiden palveluntarjoajien kautta Microsoft 365 -palvelua käyttäville organisaatioille helpon ja automattisesti toimivan varmistusratkaisun.

Lue täältä tarkemmin, miksi Microsoft 365 tarvitsee erillisen varmuuskopiointiratkaisun.

Tästä tilaamaan MagicOffice-palvelu.