Hyppää sisältöön
Henkilö työskentelee kannettavalla tietokoneella

Magic ShareFile

Turvallinen tiedostojen jakopalvelu

Magic ShareFile on turvallinen, helppokäyttöinen ja monipuolinen tiedostojen jakopalvelu. Palvelun kautta tiedostojen jakaminen niin yrityksen sisällä kuin myös ulkopuolisille tahoille onnistuu helposti ja turvallisesti. Pienissä yrityksissä Magic ShareFile soveltuu yrityksen keskitetyksi tiedostopalveluksi ja sillä voidaan korvata perinteinen verkkolevyratkaisu. Magic ShareFile -palvelussa datat ovat tallessa Suomessa sijaitsevissa konesaleissa.

Turvallinen tiedostopalvelu

Magic ShareFileen tallennetut tiedostot sijaitsevat turvallisilla suomalaisilla pilvipalvelimilla. Tiedostojen siirto tapahtuu salatun yhteyden kautta. Palvelun kautta voidaan jakaa tiedostoja avointen linkkien kautta tai vaihtoehtoisesti käyttäjä voidaan aina tunnistaa, jolloin myös luottamuksellisten tietojen käsittely onnistuu helposti.

Palvelua on käytettävissä lähes millä tahansa päätelaitteella, kuten Windows- ja Mac-tietokoneilla ja Android- ja iOS-mobiililaitteilla.

Ominaisuudet

  • Käyttäjien ja käyttöoikeuksien monipuolinen hallinnointi
  • Organisaation ulkopuoliset käyttäjät veloituksetta
  • Jaettujen tiedostojen monipuolinen hallinnointi, kuten linkin peruutus ja rajattu voimassaoloaika
  • Luku- ja latauskuittaukset
  • Voit lukita tiedoston itsellesi muokattavaksi
  • Korkea tietoturva
  • Käytettävissä lähes millä tahansa päätelaitteella
  • Voit käyttää myös suoraan Outlookista

Käyttöliittymä jokaiseen tarpeeseen

Files for Windows – resurssienhallinta

Magic ShareFilen Files-käyttöliittymä mahdollistaa käyttäjän pilvipalvelussa sijaitsevien tiedostojen käyttämisen Windows-tietokoneen resurssienhallinnasta verkkolevyn tapaan. Pilvessä oleva aina ajantasainen data näytetään helposti ja helppokäyttöisesti käyttäjälle.

Files for Mac – Finder

Magic ShareFilen Files-käyttöliittymä myös Mac-laitteille. Mahdollistaa käyttäjän pilvipalvelussa sijaitsevien tiedostojen käyttämisen Macin Finderin kautta. Pilvessä oleva aina ajantasainen data näytetään helposti ja helppokäyttöisesti käyttäjälle.

Selainkäyttöliittymä

Magic ShareFile selainliittymän kautta käytät ja hallitset nopeasti ja vaivattomasti tiedostoja, kansioita ja käyttäjiä millä tahansa päätelaitteella. Selkeä käyttöliittymä tekee käytöstä helppoa ja nopeaa.

Microsoft Outlook -lisäosa

Magic ShareFilen Outlook-lisäosa tekee tiedostojen jakamisesta ennennäkemättömän helppoa. Jaa suuretkin tiedostot suoraan Outlookista salattuna. Voit myös pyytä vastapuolta lataamaan tiedostot sinulle, suoraan omaan Magic ShareFile -kansioosi.

Mobiilisovellukset

Magic ShareFile tarjoaa helppokäyttöiset mobiilisovellukset iPad-, iPhone- ja Android -mobiililaitteille. Katsele, muokkaa ja lähetä tiedostoja suoraan mobiililaitteeltasi.

Magic ShareFile -palvelun hinnoittelu

Käyttäjäkohtainen hinta Käyttäjähinta / kk
Magic ShareFile 10,00€
Organisaatiokohtainen hinta* Hinta / kk
10GB tallennustila 10,00€
100GB tallennustila 59,00€
1TB tallennustila 199,00€

* Tallennustilapaketteja voi ostaa yhden tai useamman

Käyttöönotto Hinta
Peruskäyttöönotto

  • Micro Magic luo tilaajalle oman Magic ShareFile -ympäristön. Palvelun verkko-osoite on muotoa yritys.sharefile.eu. Micro Magic lisää palveluun käyttäjät ja halutaessa lisää palveluun tilaajan yrityksen logopersonoinnin.
190,00€

Tilaa tai kysy lisää:

Kimmo Haapavuori

Kimmo Haapavuori

Toimitusjohtaja

Käyttöohjeet

Magic ShareFile on helppokäyttöinen ja monipuolinen ratkaisu tiedostojen jakamiseen ja hallinnointiin.

Katso käyttöohjeet

Myynnin yhteystiedot

Myynti: p. 010 328 4708, myynti@micromagic.fi
Tekninen tuki: p. 010 328 4709, tuki@micromagic.fi

Asiakastyytyväisyys on meille
ensiarvoisen tärkeää