Hyppää sisältöön

Olemme mukana Taloushallintoliiton Kesäpäivillä Tampereella

Suomen Taloushallintoliiton Kesäpäivät 2024 järjestetään Tampereella, Tampere-talossa 5.-6.6.2024.

Kirjoittanut Kimmo Haapavuori
maanantai 13. toukokuun 2024
3 min

Kesä häämöttää ja Taloushallintoliiton Kesäpäivät on taas täällä! Tänä vuonna tapahtuma järjestetään meille tutussa ympäristössä Tampereella, Tampere-talossa 5.-6.6.2024 ja olemme tietysti mukana pelipaikoilla. Kannattaa tulla vierailemaan Kesäpäivätorin pisteellämme, sillä tarjolla on pientä makeaa ja arvomme osallistuneiden kesken kattavan Tietoturvakartoitus -kokonaisuutemme!

Tapahtuma on tarkoitettu Taloushallintoliiton jäsenten johtajille ja avainhenkilöille. Luvassa on kahden päivän ajan mielenkiintoisia kohtaamisia, inspiroivia luentoja ja mukana on monia meitä Taloushallintoliiton yhteistyöjäseniä. Odotamme innolla, että pääsemme tapaamaan ja keskustelemaan niin vanhojen kuin uusien asiakkaiden kanssa kasvotusten.

Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan Taloushallintoliiton sivuilla. Toivottavasti näemme kesäkuussa!

Miksi tilitoimistojen tietoturva tulisi nostaa pöydälle?

Olemme puhuneet paljon tilitoimistojen tietoturvasta ja aihe korostuu entisestään vuonna 2024. Tässä muutama syy, miksi tilitoimiston tietoturva on asia, johon on syytä kiinnittää erityistä huomiota vuonna 2024:

 • Lainsäädännön kiristyminen: Tietosuojalainsäädäntö on kiristynyt, ja tulee kiristymään entisestään. Yrityksiä vaaditaan nuodattamaan entistä tiukempia standardeja tietojen suojaamiseksi.
 • Kasvavat tietoturvariskit: Vuonna 2024 tietoturvariskit ovat entistä monimutkaisempia ja laajempia, osittain johtuen teknologian jatkuvasta kehityksestä ja kyberhyökkääjien kehittyvistä taktiikoista.
 • Asiakkaiden luottamuksen säilyttäminen: Asiakkaat luottavat tilitoimistoihin säilyttääkseen heidän taloudelliset ja henkilökohtaiset tiedot turvassa. Tietovuodot tai tietoturvaloukkaukset voivat vahingoittaa merkittävästi asiakassuhteita ja keskinäistä luottamusta.
 • Taloudelliset seuraamukset: Tietoturvaloukkaukset sekä aiheutuneiden vahinkojen korjaaminen voivat johtaa merkittäviin taloudellisiin ja liiketoiminnallisiin menetyksiin.
 • Kilpailuetu: Korkea tietoturvan taso voi toimia myös kilpailuetuna markkinoilla. Sillä osoitetaan asiakkaille sitoutumista tietojen suojaamiseen ja näin voidaan houkutella uusia asiakkaita sekä erottua kilpailijoista.

Mitä jokaisen taloushallinnon ammattilaisen tulisi tietää tietoturvasta? Virittäydy tietoturvalliseen tunnelmaan Micro Magicin Kimmon haastattelun merkeissä tämän vuoden Tili- ja veropäiviltä.👇

Micro Magic – Tilitoimistojen luottokumppani tietotekniikassa

Jatkuvien palveluidemme parissa on yli sata tilitoimistoa ympäri Suomen. Tilitoimistot ovat meille ehdottomasti yksi tärkeimmistä asiakasryhmistä ja olemme toimineet eri kokoisten tilitoimistojen IT-kumppanina jo yli 25 vuoden ajan.

Mitä taloushallinnon ammattilaiset arvostavat Micro Magicissä?

 • Tunnemme taloushallinnon ammattilaisten elämänrytmin. Tiedämme kuinka tilinpäätöskiireet ja ALV-päivät vaikuttavat.
 • Tunnemme taloushallinnon alalla käytettävät ohjelmistot ja ihmiset ohjelmistoyritysten takana.
 • Palvelemme asiakaslähtöisesti ja olemme aina nopeasti tavoitettavissa.

Lyhyesti sanottuna, olemme tilitoimiston luottokumppani tietotekniikassa.

Lue miksi asiakkaidemme Kirjanpitotoimisto Kalevan ja Accotilit Oy:n valinta osui Micro Magicin palveluihin.

Miltä tilitoimiston tarpeisiin räätälöity IT-kumppanuus voi näyttää?

Microsoft 365 ja tietoturva

 • MagicOffice: Microsoft 365 -lisenssit sekä Micro Magicin nopea tukipalvelu yhdessä paketissa.
 • Microsoft 365 -varmistuspalvelu: Nopea ja luotettava tapa varmuuskopioida yrityksen koko Microsoft 365 -ympäristö.
 • WithSecure Microsoft 365:lle: Palvelu täydentää Microsoftin omaa suojausta pitäen organisaatiosi suojassa kehittyneimmiltäkin uhilta.
 • Magic SafeMail: Palvelu mahdollistaa sähköpostin koko viestiliikenteen salaamisen.

Laitteet ja tietoturva

 • Laitteet: Tarjoamme laitteet kännyköistä järeisiin monitoimilaitteisiin
 • MagicBackup -varmuuskopiointi: Mahdollistaa yrityksen tietokoneiden ja palvelinten varmuuskopioinnin säännöllisesti ja turvallisesti.
 • WithSecure työasemille ja mobiililaitteille: WithSecure Elements EPP on paras suojaus Windows- ja Mac-tietokoneille sekä Android ja iOS -mobiililaitteille.
 • Laitteiden asennus: Meidän päämäärämme on, että ostamasi palvelut ovat heti käyttövalmiina “Avaimet käteen -taktiikalla” laitteiden saapuessa sinun luoksesi.

Käyttäjätukipalvelu